ALT OM B2B HER

ETABLERET SIDEN 2019


Vi kom under ''Firmanavn'' for at lægge alt vores erfaring, der er blevet opnået i løbet af de sidste 10 års maling vi har gjort for de små, mellemstore og store virksomheder. Vi arbejdede også for private, det førte os ikke kun til at se, hvad en person - den ultimative forbruger af oplevelsen - ser gennem deres øjne til væggen, hvilken farve der bringer glæde i deres øjne, og hvad der tilfredsstiller dem i deres hjemmemiljø!

I dag er vi i samarbejde med virksomheder, der ikke kun bygger boliger til enkeltpersoner, men også til statslige faciliteter som  hospitaler, kommunal udvikling, skoler osv.

VORES KERNEVÆRDIER


Vores mål er at skabe et varigt og ægte forhold til hver eneste kunde. Vi stræber efter at gøre dette ved kun at tilbyde den højeste kvalitet af håndværk, så vi kan arbejde på ethvert projekt, uanset størrelse eller kompleksitet, og det gøre os til et af de mest pålidelige og hæderlige malerfirmaer i det større København og mere.

Vores kerneværdier ligger på det løfte, som er at vi giver vores kunder kun den højeste kvalitet

MISSION


  • Kommunikation


  • Ansvarlighed


  • Professionalisme


  • Teamledelse

VISION


  • Sikkerhed


  • Integritet


  • Håndvært med kvalitet


  • Fælleskab

GARANTERING AF YDEEVNE MED HØJ KVALITET

MØD VORES TEAM

Tre af ansigterne fra teamet, du ser hver dag

Ziaul Hoque

Adm. Direktør


Zia er kendt for sin lidenskab og entusiasme i at gøre ting som han elsker. Som leder af teamet sørger han for at de forpligtelser han har overfor sine klienter opfyldes hver dag. Ikke kun det, men også et godt teammiljø sikres.


Han mener, at en vej til succes for enhver virksomhed ligger på den rette tilpasning af mennesker, formål og lidenskab hver dag!

Borhan Uddin

kvalitetskontroller


Borhan har været i denne branche i de sidste otte år. Han har fået sine erfaringer ved at arbejde for nogle gode virksomheder, der har samarbejde med huscompagniet, Milton Huse, Bernt-nielsen, BM maler, Hus maler og mange flere.

Han er en stor del af holdet, der er elsket af alle i teamet.


Sardar Saydur Rahman

Project Leader


Sardar har arbejdet som projektorinator og for nylig forfremmet som projektleder hos beFair.


Han arbejder som en kvalitetskontroller for beFair. Han glemmer aldrig at afslutte sin dag med at sikre perfektion, der bringer smil til kundernes ansigt næste morgen.